Industriebouw

Industriebouw

Nieuwbouw en verbouwingen in productiebedrijven zijn ondergeschikt aan het bedrijfsproces. U eist immers dat het werk gewoon doorgaat. Met Geveke kan dat. Wij beseffen dat verstoring van het productieproces, al is het voor een paar uur, volstrekt ongewenst is. Daar waar overlast absoluut onvermijdelijk is, beperken wij dit in overleg met u altijd tot een minimum. Het waarborgen van de continuiteit van uw onderneming staat altijd voorop bij Geveke.

Weloverwogen aanpak

Voor ieder project maken wij samen met de opdrachtgever een draaiboek waar alle stappen in staan. De stappen worden vooraf uitvoerig doorgenomen; één verkeerde stap kan immers al een kleine ramp betekenen voor de productie. Maar dankzij onze jarenlange ervaring in de (chemische) procesindustrie, de foodsector en diverse utiliteitssectoren dragen wij zorg voor een zorgvuldige onderbouwing van het geheel.

Facilitaire bouwkunde

Tijdens nieuwbouw- en renovatieprojecten stelt Geveke zich op het standpunt dat het eindresultaat volledig facilitair dient te zijn aan de werktuigbouwkundige bedrijfsprocessen. En dus zeker niet andersom. Samen met uw engineers zoeken wij dan ook naar een efficiënte bouwkundige oplossing om uw productieproces optimaal te ondersteunen en te beschermen.

Onze meerwaarde voor uw project

• integratie van Geveke in het bouwteam van de opdrachtgever
• kennis en toepassing van de op locatie geldende gedragscodes en veiligheidsregels
• ISO 9001 en VCA** certificering VCA-P (etrochemie)
• Gespecialiseerd management in combinaties met een eigen bedrijfsbureau
• Een team van ervaren medewerkers, specifiek voor uw opdracht samengesteld