Ontwikkeling

Geveke Bouw & Ontwikkeling houdt zich sinds jaar en dag bezig met het ontwikkelen van vastgoed.

Het ontwerpen en realiseren van zowel prachtige gebouwen als ook de ontwikkeling van een enkele woning tot en met prachtige geheel nieuwe wijken. De vele dromen die wij hebben kunnen verwezenlijken voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers. Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt voor iedereen!

Ontwikkelen kan alleen door eerst goed te luisteren. Goed luisteren wat mensen willen en dat vervolgens gewoon bouwen. Dat doen we vooral in het noorden van Nederland. Daar komen we zelf vandaan. Wij kennen de mensen daar goed. We weten wat de mensen zoeken in en om het huis. Ons prijsniveau en de bewezen kwaliteit hebben geleid tot succesvolle ontwikkelingen in de markt. Hier leidt de samenwerking met het bouwbedrijf en de doorontwikkelde bouwconcepten tot een onnavolgbare prijs/prestatieverhouding voor elk marktsetment.

Wij ontwikkelen en realiseren woon- en landschapprojecten samen met gemeenten en corporaties. Wij kunnen als geen ander onalledaagse vraagstukken binnen ingewikkelde bouwoperaties oplossen. En we creeren nieuwe kansen voor de natuur. Dat klinkt vreemd voor een ontwikkelaar, maar wanneer u zich realiseert dat mensen graag bij groen en water willen wonen, dan is het in feite logisch om eerst groen en water te realsieren voordat we gaan bouwen.

Behalve woningen hebben wij ook bedrijfspanden en een aantal multifunctionele centra op onze naam staan. Het gaat hier dan vaak om de ontwikkeling van bijvoorbeeld een sporthal, zwembad, school, peuterspeelzaal, bibliotheek en winkels, eventueel in combinatie met woningbouw.