Hoofd Kwaliteit Veiligheid en Milieu

  • geveke

Hoofd Kwaliteit Veiligheid en Milieu

Bouwen in hartje Groningen? Een nieuwe fabriek op het Chemiepark Delfzijl? Of het revitaliseren van huurwoningen waar de bewoners tijdens de bouw in blijven wonen? Dit zijn een paar van de uitdagingen waar Geveke enthousiast van wordt. Als ontwikkelende bouwer hebben we hierin natuurlijk een groot voordeel: al onze kennis en kunde wordt vanaf het begin van het project ingezet. Zo houden we samen grip op de zaak. De uitvoerende werkzaamheden van Geveke zijn regionaal verspreid over drie vestigingen: Eelde, een dependance in Groningen en op het Chemiepark in Delfzijl.

Ben jij dé kandidaat?

Voor ons hoofdkantoor in Eelde zijn wij op zoek naar een enthousiaste veiligheidskundige (KVM), met kennis van ISO 9001 en VCA-P. Verder ben je integer, kan je jezelf goed verwoorden (mondeling en schriftelijk) en kun je schakelen in verschillende rollen. Het ene moment zit je met de directie om tafel om het beleid te bepalen, een uur later sta je op de bouwplaats in de modder. Je kunt goed hoofd- en bijzaak onderscheiden en autonoom werken. Toch ben je een teamplayer en weet je op een positieve manier Geveke een trede hoger te krijgen op de Veiligheidsladder. Jouw rol hierin is proactief en gericht op verbetering. Omdat je regelmatig projecten bezoekt is rijbewijs-B een vereiste.

- Ontwikkelen en beheren van het Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO:9001 2017.
- Het informeren, adviseren en voorlichten van directie, management en andere (nieuwe) medewerkers over KVM-zaken, het KVM-systeem, wettelijke voorschriften, diverse besluiten en wijzigingen en/of ontwikkelingen hierin.
- Het uitwerken, controleren en implementeren van Veiligheid en Gezondheidsplannen, Project Risico Analyses en Taak Risico Analyses voor onze projecten.
- Het schrijven en geven van Toolboxen en het bijhouden van de registratie hiervan.
- Het onderzoeken van arbeidsongevallen en het afhandelen hiervan (zoals bijvoorbeeld het melden aan Inspectie SZW).
- Het actief bijdragen aan het bewustwordingsproces van veiligheidsbeleid binnen Geveke.
- Het verrichten van interne audits, werkplek- en milieu-inspecties.
- Het onderhouden van contacten met en begeleiden van externen zoals Inspectie SZW, Arbodienst, certificerende instellingen etc.

Waarom werken bij Geveke?

Een goede werksfeer en natuurlijk de leukste collega’s. Volop kansen en uitdagingen om jezelf en de organisatie te ontwikkelen en naar een nog hoger niveau te tillen. Er wordt voortdurend ingezet op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei. Bij ons ervaar je een open en transparante cultuur. We hebben uiteenlopende projecten (woning- utiliteits- en industriebouw) die voor meer dan voldoende uitdaging zorgen.

Het aantal uren per week op gebied van KVM is 16 tot 24 uur per week; als je competenties bezit die binnen Geveke toegevoegde waarde hebben, is uitbreiding tot fulltime bespreekbaar.

Naast veel werkplezier bieden we je een prima CAO (UTA)-gerelateerd salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je van ons alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ingeborg Goutbeek (050 - 5334777).

Ben jij die Veiligheidskundige die wij zoeken? Reageer dan snel en mail voor 18 maart je motivatie en je CV naar Jolanda Beving (Hoofd Personeelszaken) - a.j.beving@gevekebouw.nl

terug naar het overzicht